Home / Blog / Glüten yok yufka yok! Çıtır çıtır böreği güllaçla yapın: Kırıp sosa batırınca tamam

Glüten yok yufka yok! Çıtır çıtır böreği güllaçla yapın: Kırıp sosa batırınca tamam

Güllaç, Ramazan denince akla ilk gelen tatlılardan biridir. İncecik ve çıt kırıldım güllaç yaprağı ile yapılacak denemeye değer tek tarif sütlü tatlı değil. “Nasıl aklıma gelmemiş?” diye sorduran tarif güllaç böreği, yumuşacık katları, bol iç harcıyla damaklarda unutulmaz bir lezzet bırakıyor. Daha önce hiç tatmadığınız bu özel börek, Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olabilir. Peki güllaç yaprağı ile hafif ve glütensiz börek nasıl yapılır?

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version