Home / Blog / Kızartma yağına bir çintiği yeterli! Restoran usulü, patatesleri çıtır çıtır yapıyorBlogKızartma yağına bir çintiği yeterli! Restoran usulü, patatesleri çıtır çıtır yapıyorMart 6, 2025Sofralardan eksik olmayan patates kızartması evde pişirildiği için daha yumuşak ve yağlı olabilir. Patateslerin tıpkı restoranlardaki gibi olmasını sağlayan birkaç tüyo mevcut. Pişirirken içine bir çintik ekleyince tam ayarında oluyor. Share this ArticlePrevious ArticleKarın ağrıtmayan kuru fasulye için tüyo! Halka halka kesip içine atın, daha etkilisi yokNext Articleİtalyan şeflerin makarna sırrı: Al dente! Tencereye boca etmeyin, püf noktası suyundaadmin Related Posts Gabon Hakkında Bilgiler; Gabon Bayrağı Anlamı, 2025 Nüfusu, ... Mart 26, 2025 Kenya Hakkında Bilgiler; Kenya Bayrağı Anlamı, 2025 Nüfusu, ... Mart 26, 2025 Kiribati Hakkında Bilgiler; Kiribati Bayrağı Anlamı, 2025 Nü ... Mart 26, 2025 Cevap bırakın Yanıtı iptal etE-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdirYorumAd * E-posta * İnternet sitesi {{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminiz başarısız oldu. Sunucu, {{status_text}} ({{status_code}} kodu) ile yanıt verdi. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminizin başarılı olduğu görünüyor. Sunucu TAMAM yanıtı göndermiş olsa da gönderim işlenmemiş olabilir. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}Gönderiliyor…